SISUSTUSSUUNNITTELU

Suunnitteluprojekteissa lähden aina liikkeelle siitä, että käydään yhdessä läpi missä asioissa voin olla avuksi. Sovitaan ilmainen kartoituskäynti, jonka perusteella lasken tarjouksen oman työni osuudesta. Sisustukseen liittyvä ongelmasi voi siis olla isompi tai pienempi, sovitetaan yhdessä suunnittelutyön osuus mahtumaan sisustus- tai remonttibudjettiisi.

 

Sun ei siis tarvitse etukäteen tietää mihin kaikkiin osa-alueisiin haluat suunnitteluapua. Mietitään ne yhdessä. Sisustussuunnitelupaketti voi pitää sisällään esimerkiksi näitä: tilasuunnitelma, väri ja pintamateriaalisuunnitelma, kalustussuunnitelma, valaistussuunnittelma, sisustustekstiilisuunnitelma, materiaalihankintaa ja remonttikoordinointia

 

SISUSTUSKONSULTAATIO

Sisustuskonsultaatio on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset apua esimerkiksi jonkun pienemmän, yksittäisen sisustusongelman ratkaisussa, kuten verhojen tai kalusteiden valinnassa. Tai jos kaipaat kotiisi toimivuutta kalusteiden sijoitteluun tai esimerkiksi säilytystilaratkaisuissa.

Kahden tunnin kestävässä sisustuskonsultaatiossa ideoidaan yhdessä ja saat vinkkejä kotisi sisustukseen.

 

ASUNTOJEN MYYNTISTAILAUS

Myyntistailauksessa pyritään tuomaan asunnon parhaat puolet esiin ja tekemään tilaa mahdollisen uuden omistajan unelmille. Stailattu asunto menee paremmalla hinnalla ja nopeammin kaupaksi. Yleisesti stailaus pyritään tekemään asukkaan omia huonekaluja käyttäen, karsimalla ja uudelleen järjestämällä huonekaluja ja tavaroita sekä tuomaan tiloihin raikkautta esimerkiksi lainatekstiilejä kä.yttäen.

 

Tyhjillään oleviin asuntoihin suositellaan myös stailausta, jonka avulla uusi ostaja hahmottaa paremmin tilan käyttömahdollisuudet. Yhdessä yhteistyökumppanini kanssa loihditaan sulle myös vaikka valmiit myyntikuvat stailatusta kohteesta.

Ole yhteydessä niin räätälöidään yhdessä stailauspaketti, joka sopii just sun tarpeeseen ja budjettiin

 

LAHJAVINKKI!

Psst… Lahjakortti sisustuskonsultaatioon tai vaikka mökin sisustussuunniteluun on omaperäinen ja haluttu lahja. Lahjakortti räätälöidään aina vastaamaan tiettyä summaa. Laita viestiä, niin voidaan ideoida yhdessä paras mahdollinen lahja.

 

Toiminta-alueeni on koko Itä-Uudenmaan ja Uudenmaan alue.

 

palveluni

gallery/himaslogo_testi